Life Design

Nu toate revelațiile în ceea ce privește evoluția noastră se întâmplă în timp ce medităm liniștiți pe o pernă în Bali sau în vreo altă destinație exotică. Din experiența mea, cele mai multe wake up call-uri se petrec fie când ne confruntăm cu situații neplăcute și neprevăzute, fie după perioade lungi în care nu ne-a fost bine și/sau am ales să ignorăm semnalele că e nevoie de o schimbare.

În cazul meu revelația a venit după ce o bună bucată de vreme am stagnat la job.  Din 2007 mă ocupam de dezvoltarea colegilor mei, mai întâi ca și trainer, apoi ca și Training Manager. După mulți ani de dăruire și creștere în rol și expertiză job-ul ajunsese să fie călduț. Era bine, încă îmi plăcea ce făceam. Dar nu mai era suficient. Apoi am aflat că sunt însărcinată cu Sara, am luat piciorul de tot de pe accelerație și cred că, deși am anunțat că mă voi întoarce peste un an la serviciu, undeva în sinea mea știam că nu voi reveni.

Și tocmai pentru că mi-am dat voie să încetinesc am început să văd toate semnele procesului de transformare în care mă aflam. Așa a început reașezarea mea în propria viață, reașezare care a presupus inclusiv certificarea ca și coach și pornirea pe calea antreprenoriatului. Am părăsit ceea ce cunoșteam pentru ceea ce aveam nevoie.

Am înțeles repede că nu eram singura care trecea prin așa ceva, așa că am luat tot ce am învățat și citit, am adăugat experiența mea și în toamna lui 2018 lansam workshop-ul de Life Design, primul de felul lui la noi.
 
Life Design

100 de participanți și multe schimbări semnificative în viețile lor mai târziu mi-am confirmat că experiența de Life Design ar putea genera un impact și mai mare dacă oamenii ar avea mai mult timp alocat procesului, nu doar cele 4 ore de workshop.

Și iată că, în miez de vară 2020 și de pandemie COVID-19, după multe luni de distanțare socială și vieți date peste cap, mă bucur să pot anunța că programul online de Life Design este gata să se întâlnească cu cei care simt că a venit momentul să își creeze o viață pe care să o iubească.

Dacă printe ei te afli și tu, să știi că programul este unul self-paced, ceea ce îți oferă libertatea de a-ți doza timpul și efortul în acest proces de redesign. Nu trebuie să participi la webinarii în anumite zile, la anumite ore, nu trebuie să te aranjezi ca să arăți bine pe Zoom :). Experiența de Life Design online poate fi parcursă în 8 săptămâni într-un ritm susținut, cu tot cu perioadele de observare, dar nu ești constrâns de acest termen. Accesul tău la program este pe viață, inclusiv la viitoarele actualizări pe care le voi face.

Conținutul este structurat în 7 module, fiecare având câte un video în care sunt alături de tine ca trainer și fișe de lucru cu exerciții valoroase prin care te însoțesc mai degrabă ca un coach. La acestea se adaugă 4 bonusuri audio (despre neuroștiință, mindset, educație financiară, life design), un template în care să îți urmărești obiceiurile zilnice resurse suplimentare pentru studiul tău individual și o ședință de coaching cu mine.

Dacă a venit timpul să îți construiești o viață pe care să o iubești și dacă simți că programul online de Life Design este ceea ce ai nevoie, te invit să descoperi mai multe detalii despre el. M-aș bucura să te însoțesc în această călătorie!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *