cristina-otel-soul-bloom-min

Povestea denumirii sub care am ales să îmi desfășor activitatea de trainer și coach, Soul Bloom, este una dintre cele mai frumoase povești pe care le-am trăit de când sunt freelancer. Pe cât a fost de dificilă găsirea celor două cuvinte foarte simple de altfel, pe atât de mare a fost bucuria când în sfârșit ele au venit la mine.

Mă întreabă uneori cei apropiați de ce nu am ales Mind Bloom, care pare mai tangibil cumva. Simplu. Pentru că ceea ce fac nu e doar despre minte. Sigur că nu putem scoate mintea din ecuația evoluției noastre. Ea are un rol de necontestat. Tot în mintea noastră stau întipărite însă toate fricile, condiționările parentale și convingerile limitative care ne-au ajutat cândva să supraviețuim fizic și emotional.

Ego-ul ne ajută să ne satisfacem nevoile de bază și ne ține în siguranță. Nevoile de creștere – care ne ajută să luăm decizii nu pe baza fricilor, ci pe baza valorilor noastre cele mai importante și să trăim aliniat cu misiunea noastră – vin din suflet.

”Nu toți vor rezona cu Soul Bloom. Știi, pare next level, așa.” mi-au spun unii. E și normal să fie așa. Există ceva cu care toți oamenii să rezoneze? Se spune că oamenii văd ceea ce sunt pregătiți să vadă. Rolul meu de coach nu este să deschid uși și să îi fac pe oameni să le și treacă pragul. Tot ce pot face este să creez un spațiu safe și judgement free în care oamenii să își dea voie să exploreze, să conștientizeze. Dacă ei vor vedea uși în acest spațiu și vor dori să vadă ce e dincolo de ele, foarte bine. Responsabilitatea asta este a lor.

Ceea ce îmi doresc este să îi ajut pe cei care sunt pregătiți pentru o transformare personală să rescrie credințele limitative care nu le mai sunt de folos și să găsească o cale prin care nevoile ego-ului și ale sufletului să co-existe în armonie. Tocmai de aceea proiectele pe care le derulez – corporate sau nu – din postura de trainer, coach sau blogger au ca numitor comun autocunoașterea.

Shine like only you can!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *