cristina otel coach

12

ani de experiență

4104

ore de training

3700

de participanți

270

ore de mentoring și coaching

Misiunea mea este să creez spațiu pentru cei care vor să se cunoască mai bine și să îi însoțesc pe drumul evoluției personale cu speranța că asta îi va ajuta să trăiască vieți împlinite, aliniate cu valorile lor.

Cu o experiență de 12 ani în Learning & Development am căutat mereu să construiesc și să implementez programe de training care să răspundă cât mai bine nevoilor de dezvoltare ale angajaților din organizația din care făceam parte și să conturez strategii de L&D care să se alinieze cu strategia de business a organizației.

După 12 ani petrecuți într-una dintre cele mai mari corporații din industria IT am ales să îmi construiesc drumul mai departe ca freelance trainer și coach, fascinată de mintea umană și preocupată de conștientizarea de sine. Așa a apărut Soul Bloom.

În tot ceea ce fac – training, coaching, mentoring, public speaking,podcast și blog – numitorul comun este conștientizarea de sine.

Detaliile despre cum te pot ajuta găsești aici.

În prezent fac design de training și livrez cursuri și workshop-uri de Life Design, Personal Mastery, Personal Branding, Public Speaking, Valori și misiune, Rescrierea convingerilor limitative, Soulful Leadership, Team Synergy sau Emotional Agility toate centrate pe auto-cunoaștere, pe creșterea nivelului de conștiință.

Pe lângă programele corporate și sesiunile individuale de coaching, îmbinând experiența mea de trainer și coach cu cea de mamă a doi copii, sunt activ implicată în creșterea nivelului de autocunoaștere în rândul părinților și viitorilor părinți pentru ca aceștia să aibă relații echilibrate, blânde și înfloritoare cu copiii lor. E felul meu de a contribui la creșterea viitoarelor generații.

Scrie-mi pe cristina.otel@soulbloom.ro și hai să vedem cum putem lucra împreună.

Clienți