cristina otel coach

13

ani de experiență

4300

ore de training

3900

de participanți

300

ore de mentoring și coaching

Bine ai venit!

Sunt Cristina Oțel și le redau oamenilor libertatea de a-și crea vieți pe care să le iubească. Le ofer spațiu ca să se cunoască mai bine și îi însoțesc pe drumul evoluției personale cu speranța că asta îi va ajuta să trăiască aliniat cu valorile lor și să strălucească așa cum doar ei o pot face.

Cu o experiență de 13 ani în Learning & Development am căutat mereu să construiesc și să implementez programe de training care să răspundă cât mai bine nevoilor de dezvoltare ale angajaților din organizația din care făceam parte și să conturez strategii de L&D care să se alinieze cu strategia de business a organizației.

După 12 ani petrecuți într-una dintre cele mai mari corporații din industria IT am părăsit ceea ce cunoșteam pentru ceea ce aveam nevoie. Am început să îmi construiesc drumul propriu ca trainer și coach, fascinată de mintea umană și preocupată de conștientizarea de sine. Așa a apărut Soul Bloom.

În tot ceea ce fac – training, coaching, mentoring, public speaking, podcast și blog – numitorul comun este conștientizarea de sine.

Detaliile despre cum te pot ajuta găsești aici.

Îmbinând neuroștiița cu elemente de psihologie pozitivă, fac design de training  și facilitez workshop-uri de Life Design, Rescrierea convingerilor limitative, Emotional Fitness, Grow Your Mindset, Well-being Made Easy, Personal Mastery, Soulful Leadership sau Team Synergy.

Pe lângă programele corporate și sesiunile individuale de coaching, îmbinând experiența mea de trainer și coach cu cea de mamă a doi copii, sunt activ implicată în creșterea nivelului de autocunoaștere în rândul părinților și viitorilor părinți pentru ca aceștia să aibă relații echilibrate, blânde și înfloritoare cu copiii lor. E felul meu de a contribui la creșterea viitoarelor generații.

Scrie-mi pe cristina.otel@soulbloom.ro și hai să vedem cum putem lucra împreună.

Clienți

Media