cristina-otel-soul-bloom-min

10

ani de experiență

4000

ore de training

3500

de participanți

200

ore de mentoring și coaching

Misiunea mea este să creez spațiu pentru cei care vor să se cunoască mai bine și să îi însoțesc pe drumul evoluției personale cu speranța că asta îi va ajuta să trăiască vieți împlinite, aliniate cu valorile lor și să fie fericiți într-un mod asumat.

Cu o experiență de aproape 11 ani în Learning & Development am căutat mereu să construiesc și să implementez programe de training care să răspundă cât mai bine nevoilor de dezvoltare ale angajaților din organizația din care făceam parte și să conturez strategii de L&D care să se alinieze cu strategia de business a organizației.

După 12 ani de lucrat în una dintre cele mai mari corporații din industria IT am ales să îmi construiesc drumul mai departe ca freelance trainer și coach, fascinată de mintea umană și preocupată de conștientizarea de sine. Așa a apărut Soul Bloom.

În tot ceea ce fac – cursuri, coaching, mentoring, public speaking, blog – numitorul comun este conștientizarea de sine.

Detaliile despre cum vă pot ajuta găsiți aici.

Pe lângă programele corporate și sesiunile individuale de coaching, îmbinând experiența mea de trainer și coach cu cea de mamă a doi copii, sunt activ implicată în creșterea nivelului de autocunaștere în rândul părinților și viitorilor părinți pentru ca aceștia să aibă relații echilibrate, blânde și înfloritoare cu copiii lor. E felul meu de a contribui la creșterea viitoarelor generații.